Cihazlar ve Aksesuarlar
Za'atar bread rolls
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
20 pieces
Malzemeler
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3.9 g
Kalori
728 kJ /
174 kcal
Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
25.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
'Qamar el-din' juice
5min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Moroccan Mint Tea
25min