Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 3 level tsp dried yeast (10 g)
- 1 tsp sugar
- 550 g flour, plus extra for dusting
- 100 g fine semolina
- 1 ½ tsp salt
- 100 g fresh za’atar leaves, washed and dried
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 6.3 g
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10h 25min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Tahini dip (tarator)
5min
Za'atar pesto
5min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Chicken pastilla
1 godz. 10 min