Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 425 g water, divided, plus 1 tsp to whisk
- 140 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 15 g sugar
- 310 g bread flour, plus extra to dust
- 45 g pitted black olives
- 1 tsp salt
- ½ lemon, juice only
- 1 large egg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 668.2 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 236 mg
Alternatif tarifler
Sourdough Baguettes
15u.
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Venezia Bread
11 godz.
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min
Simple Mixing Bread
3h 20min