Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 50 g water
- 170 g butter, cut into pieces , plus extra for greasing
- 180 g milk
- 2 tsp sugar
- 3 level tsp dried yeast
- 2 eggs
- 650 g flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Cheese filling
- 150 g feta cheese, cut into cubes (1 cm)
- 220 g Halloumi cheese, cut into cubes (1 cm)
- 180 g mozzarella, cut into cubes (1 cm)
Assembly
- 1 egg
- 1 tbsp water
- 40 - 50 g sesame seeds
- fresh mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 26.5 g
Alternatif tarifler
Hazelnut chocolate brioche
2h
Brioche
8h
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Cheese pies
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Traditional mint tea
25min
Floating Islands
40 min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min