Cihazlar ve Aksesuarlar
Fish tagine with tahini
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
64 g
Kalori
4000 kJ /
956 kcal
Yağ
71.6 g
Karbonhidrat
13.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spinach Fatayers
2sa
Lentil purée (Moujadarra)
1sa 20 dk
Umali
1sa 25 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Lentil puree (moujadarra)
1sa 25 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1sa 25 dk
Raw kibbeh
15 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Samke harra
35 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Chicken and Avocado Arepas
1sa