Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3974 kJ / 950 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 125 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté met Marokkaanse smaken
35 λεπτ.
Muntthee
25min
Tunesische Chorba
45min
Kreplach
55min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Değerlendirme yok
Gazpacho met kers en munt
Değerlendirme yok
Aardappelpuree en merguez
Değerlendirme yok
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Değerlendirme yok
Sangria
10 min.
Aardappel pannenkoeken
45min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Zoetzure vis met rijst
1h 5 min