![Bucatini à l'amatriciana Bucatini à l'amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31631B9E-CEAE-4872-B5BE-2E43B6C2EC58/Derivates/BA65D785-D807-4DA7-8D83-54E56562F52B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de Pecorino Romano, en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta, en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées, en boîte
veya 300 g de tomates concassées, en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin
2h 30min
Toasts à l'ail
15 min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40 Min
Coq au vin
2h
Tagliolini à la courge
1h 20min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Burgers de dinde
1h 25min
Risotto alle cinque P
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min