Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 porro, a rondelle (solo la parte bianca)
- 150 g di carote, affettate grossolanamente
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame chorizo, a fette
-
750
g di brodo
veya 750 g di acqua con 2 cubetti di dado per brodo - 200 g di patate, a dadini
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di ceci, cotti, in scatola, lavati e scolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1212 kJ / 290 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 18.1 g
- Lif
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne
2 Std.
Riso casimiro
45min
Baguette
3h 45 min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15 min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Minestrone
45min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Lasagne classiche
2 Std.
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min