Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ citroen, liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten, in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (isteğe bağlı)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten, gepeld
- 4 verse muntblaadjes, gewassen en gedroogd
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min