Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g basmati rice
- 1200 g water
-
60
g butter, cut in pieces
veya 60 g ghee - 500 g chicken breast, cut into small cubes (1-2 cm)
- ¼ tsp ground cardamom
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 cinnamon stick
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 30.7 g
- Yağ
- 13.7 g
Alternatif tarifler
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30 min
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45 min
Garlic dip (toum)
15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min