Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (isteğe bağlı)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40min
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
45min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Pastuccia teramana
1h 30min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 min
Rose di melanzane al tonno
35 Min
Tartare di verdure
25 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Değerlendirme yok
Chop suey ai gamberi
1h
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 godz. 5 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Cannelloni di zucca
1h 50 min