Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
veya 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4032 kJ / 964 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 85 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harissa
20min
Cheesy Beer Sauce
30min
Hash Brown Potato Cake
Değerlendirme yok
Chicken with Peppers
1h
Plum slice
1h 30min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Moroccan harira and chicken soup
1h
Paella with kidney beans
55min
Pasta with leek and ajvar
30min
Rabbit stew
1h
Soft and Cheesy Pita Bread
30min
Crema catalana
40min