Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
veya 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4032 kJ / 964 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 85 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
BBQ Sauce
5 Std.
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 λεπτ.
Asian-style fish fillets
30 Min
Sautéing Turkey Strips
Değerlendirme yok
Fruit sauce (coulis)
10 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Beurre Blanc
20min
Spaetzle
35 Min