
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
veya 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- freshly squeezed lemon juice (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 964 kcal / 4032 kJ
- Protein
- 29 g
- Yağ
- 85 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1sa
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1sa
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2sa 45 dk
Orange Jellies
1sa 10 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Olive oil, garlic and almond soup
5 dk
Aioli
10 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 dk
Roquefort Sauce
20 dk
Dim sum 'Shao mai'
2sa
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1sa 25 dk