Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 594 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Broccoli Terrine
4óra 40p
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4óra 30p
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Octopus and Potato Salad
40 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Pizza Capricciosa
1h 35 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Stuffed tomatoes
50 Min
Tapenade
10min