Cihazlar ve Aksesuarlar
Sfenj - Moroccan doughnuts
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 45 dk
10 pieces
Malzemeler
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
5 g
Kalori
822 kJ /
196 kcal
Yağ
5 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
32 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Moroccan Street Food
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Crêpes
1sa 15 dk
Rum baba
3sa
Marble Cake
2sa 10 dk
Lemon cake
2sa
'Qamar el-din' juice
5 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Arseeyah
50 dk
Almond briouats with honey and sesame seeds
2sa
Gazelle horns
1sa
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2sa 45 dk
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 dk