Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g boter, in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl huisgemaakte vleesbouillonpasta, naar believen (zie tip)
veya ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) -
2
tl roze peperkorrels
veya 2 tl groene peper, vers, op azijn - 300 g nieuwe aardappelen, ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie, om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel, in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 60 g verse room
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Kruidenvinaigrette
Değerlendirme yok
350 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
Zalmsoufflé
1 Std.
Indische kippenburger
4 Std.
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Vinaigrette van paprika's
Değerlendirme yok
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1hod. 15min
Steak Stroganoff
45min
Bearnaisesaus
15 Min
300 g ui fruiten
Değerlendirme yok
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min