Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
veya 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
veya 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1hod.
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.
Spaghetti met tomaat en spek
35 λεπτ.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gnocchi Tricolore
35 λεπτ.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Garnituur van courgette
30 λεπτ.
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.