Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 20 g Butter
-
1000
g grüne Erbsen, frisch
veya 1000 g grüne Erbsen, gefroren - 600 g Wasser
-
1
EL Geflügelbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) -
200
g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
veya 200 g Crème Fraîche, alle Sorten - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Gemüsecremesuppe
45 dk
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 dk
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 dk
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25 dk
Tomatencremesuppe
35min
Risotto
30 dk
Tomatensuppe mit Quark
25 dk
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Randen-Suppe
45 dk
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45 dk