Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 20 g Butter
-
1000
g grüne Erbsen, frisch
veya 1000 g grüne Erbsen, gefroren - 600 g Wasser
-
1
EL Geflügelbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) -
200
g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
veya 200 g Crème Fraîche, alle Sorten - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40min
Champignoncremesuppe
20min
Tomatencremesuppe
35min
Gemüsecremesuppe
45min
Gazpacho
1h 15min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Peperonicremesuppe
20min
Tomatensuppe mit Quark
25min