Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
veya 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 42.5 g
- Lif
- 3.925 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamscurry
1 godz.
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Vegetarisch medaillon
Değerlendirme yok
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min