Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 150 g wortel, in stukken
- 30 g olijfolie
- 100 g lente-uitjes in ringen
- 100 g paprika, rode en groene, in beetklare stukken
- 500 g varkensschouderlap, ontbeend, in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)
- 350 g aardappelen, in beetklare stukken
- 400 g water
- 1 tl citroenschil, geraspt
- 1 tl gedroogde dragon
- 1 tl marjolein, gedroogd
- ½ - 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 4 el volle room
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tonijnkroketten
1h 30min
Penne met tonijn
35 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Amandelmelk
10min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Spaghetti met tonijn
40min