Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1316 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basque Chicken
1h 10 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Quiche Lorraine
50min
Ratatouille
40min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min
Beef Stroganoff
1u.
Lemon Caper Potato Salad
1u.
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Cream of Asparagus Soup
15min