炒培根及鸡肉条

炒培根及鸡肉条

4.8 4 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 完整食谱

Malzemeler

  • 橄榄油
    20 克
  • 培根丁
    50 克
  • 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (isteğe bağlı)
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 (isteğe bağlı)
    2 - 3 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食谱

Sodyum 1151.4 mg
Protein 53.1 g
Kalori 2187.4 kJ / 520.8 kcal
Yağ 34.2 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 7.5 g
Karbonhidrat 0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...