Cihazlar ve Aksesuarlar
炒培根及鸡肉条
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 完整食谱
Malzemeler
-
橄榄油20 克
-
培根丁50 克
-
去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (isteğe bağlı)1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 (isteğe bağlı)2 - 3 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食谱
Sodyum
1151.4 mg
Protein
53.1 g
Kalori
2187.4 kJ /
520.8 kcal
Yağ
34.2 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
0.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
高温基础专辑
17 Tarif
Çin
Çin