炒培根及鸡肉条
TM6

炒培根及鸡肉条

4.8 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 克 橄榄油
  • 50 克 培根丁
  • 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 1 - 2 小撮 盐 (isteğe bağlı)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 一份食谱
Kalori
2187.4 kJ / 520.8 kcal
Protein
53.1 g
Karbonhidrat
0.9 g
Yağ
34.2 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Lif
0.5 g
Sodyum
1151.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler