Cihazlar ve Aksesuarlar
豆豉蒸排骨
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 人份
Malzemeler
-
猪肋排 切块600 克
-
小苏打 腌制排骨用1 小撮
-
蒜头4 瓣
-
豆豉30 克
-
姜 切丝5 克
-
油25 克
-
淀粉10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
花生酱2 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
水 蒸煮用1000 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18.3 g
Kalori
1608 kJ /
384 kcal
Yağ
30.7 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
食粤飘香
70 Tarif
Çin
Çin