Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 180 g Zucker
- 130 g Haselnüsse, ganz
- 100 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 130 g Weizenmehl, universal
- 2 TL Backpulver
-
1
Einmachglas Weichselkompott (Abtropfgewicht 350 g), abgetropft
veya 1 Einmachglas Kirschenkompott (Abtropfgewicht 350 g), abgetropft
Belag und Fertigstellung
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Zucker
- 100 g gehobelte Mandeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1905 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mandelecken (Nussecken)
3h 30 min.
Beeren-Mandelkuchen
55 min.
Birnenkuchen mit Walnüssen
1 godz.
Nuss-Striezel
2 Std. 10 Min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 godz.
Obstkuchen
1 godz.
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30 min.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Schneller Apfelkuchen
1h 30 min.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30 min.