Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Milch
- 50 g Zucker
- 15 g frische Germ
- 120 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Dinkelmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Vanillezucker
- ½ TL Kardamom, gemahlen
- 300 - 350 g Heidelbeeren, frisch (siehe Tipp)
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 8 EL brauner Zucker
- 4 geh. TL Zimt, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft
- 90 g Staubzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1237 kJ / 295 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Topfentorte mit Streusel
1h 55 min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3u. 40min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min