Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kruimelbodem
- 20 g boter
-
40
g tarwekoekjes
veya 40 g volkorenkoekjes - 20 g noot, geheel (bv. hazelnoten, walnoten, pistachenoten, amandelen)
-
20
g bruine suiker
veya 20 g honing
Vulling
- 300 g roomkaas
- 50 g room, min. 30% vet
- 60 g suiker (basterdsuiker)
-
1 ½
tl vanillesuiker, huisgemaakt
veya 1 tl natuurlijk vanille-extract - 1 snuifje zout
- 2 eieren
- 400 g water
Topping
- 200 g gemengde verse rode bessen of diepgevroren
- 40 g suiker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pot
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paastuin
Değerlendirme yok
Bessencurd
20min
Citrus lekkernij
50 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Soezendeeg
2 godz.
Gezouten karameltaart
2h 40min
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Zweedse worteltaart
2 godz.
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Cheesecake (gebakken)
7sa 20 dk