Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)
- 100 g suiker
- 1 tl honing
- 2 kaneelstokjes (ong. 5 g)
- 3 kruidnagels
- 800 g peren, geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabarberijs
36h 25min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Rabarber-munt cocktail
2h
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Huzarensalade
25 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5 min
Groentenbouillonpasta
45min
Peren in rode wijn
5 Std.
Kippenbouillonpasta
45min
Koffiedessert
15 Min