Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g Gouda kaas, in stukken
veya 60 g Edammer kaas, in stukken - 60 g spekblokjes
- 800 - 850 g kippenborstfilets, ontbeend, ontveld en opengesneden tot een enkele platte steak
- 3 el sojasaus
-
1
tl rundvleesextract (bv. Bovril, Maggi)
veya 1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt - 40 g olijfolie
- 280 - 300 g uien, in vier gesneden
- 2 - 3 teentjes knoflook, naar smaak
- 1 snuifje zout
- 400 g zoete aardappelen, gepeld, in dikke schijfjes (4 cm)
- 500 g appels (bv. Granny Smith, Golden Delicious), klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 180 g kookappels (bv. Bramley, Reinette), gepeld, klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 1 tl azijn, liefst cider- of rijstazijn (zie tip)
- 1 volle tl currypoeder, pikant of mild, naar smaak
- 150 - 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bechamelsaus
15 Min
Aardappelmuizen
Değerlendirme yok
Zachte bloemkoolsoep
50min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1hod. 15min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1hod. 50min
Gestoomde aardappelkroon
Değerlendirme yok
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Tomatensaus
40 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Bechamelsaus
15 Min