Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Spitzkohlauflauf
1 Std. 20 Min
Glückstädter Matjestopf
3u. 30min
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40min
Bremer Labskaus
1 Std. 20 Min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 Std.
Steckrüben-Eintopf
45 Min
Potato pie
1h 40min
Gefüllter Blumenkohl
1 Std. 20 Min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 dk
Labskaus-Nester mit Dip
40 Min
Steckrüben-Pie
1h 50 min