Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 53 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2j 10 menit
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Jiaozi
1j 30 menit
Frühlingsrollen
2j 10 menit
Mini-Asia-Rollen
1h 10 min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 Std. 15 Min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2j
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min