Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 53 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Mini-Asia-Rollen
1h 10min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2h 40min
Zwiebelringe
20 min
Klassische Bratwurst
3h 30min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Cajun-Gewürz
10 min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min
Teig für Wan Tans
1h 15 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3sa 10 dk