Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 53 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Koriander-Naan
1 Std. 15 Min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Jiaozi
1h 30min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Mini-Asia-Rollen
1 Std. 10 Min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Korean BBQ Poutine
4h 30min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min