Cihazlar ve Aksesuarlar
大蒜乳酪培根貝果
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
大蒜奶油乳酪
-
水40 克
-
蒜頭15 克
-
檸檬汁2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化50 克
-
瑪斯卡澎乳酪 置於室溫軟化30 克
炒蛋
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
奶油5 克
大蒜乳酪培根貝果
-
培根3 片
-
黑胡椒粉 少許
-
匈牙利甜紅椒粉 少許
-
美生菜20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24 g
Kalori
3858 kJ /
923 kcal
Yağ
37 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
56 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
早安!BRUNCH
12 Tarif
Tayvan
Tayvan