Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
大蒜奶油乳酪
- 40 克 水
- 15 克 蒜頭
- 2 茶匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 奶油乳酪, 切塊,置於室溫軟化
- 30 克 瑪斯卡澎乳酪, 置於室溫軟化
炒蛋
- 2 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- 500 克 水
- 5 克 奶油
大蒜乳酪培根貝果
- 3 片 厚切培根
- 黑胡椒粉, 少許
- 匈牙利甜紅椒粉, 少許
- 2 個 米貝果, 切對半
- 20 克 美生菜
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3858 kJ / 923 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 2 g