Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g neutrales Öl
- 10 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- 1 Tomate, geviertelt (ca. 80 g)
- 500 g Auberginen, in Streifen (siehe Tipp)
- 50 g Porree, hellgrüner Teil, in Streifen (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 551 kJ / 132 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Rote Bete Tikki
1h
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Sambhar
1h 10min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min