
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta aux artichauts
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de piment d'Espelette
Les biscuits aux noix
- 30 g de cerneaux de noix et 12 cerneaux pour la finition
- 120 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 60 g de beurre demi-sel bien froid et coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 1 œuf pour la dorure
- 10 brins de ciboulette fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 364 kcal / 1512 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Yağ
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 18.7 g
- Lif
- 6.3 g