Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Milch, kalt
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 3 TL Vanillezucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Prise Salz
- 2 Ei
- 50 g Maisstärke
- 250 g Magertopfen
- 300 g frische Heidelbeeren
- 40 - 50 g Staubzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2h 30min
Marillen-Topfen-Tascherl
1 godz. 15 min
Eierlikörkuchen
1h 10min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Gedrehter Mandelkranz
2 godz. 20 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 godz.
Kärntner Reindling
2h 40min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Schneller Beerenstrudel
50 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min