Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
饺子皮
- 油 ,多备一些抹油用
- 150 克 水
- 300 克 面粉
- 1 汤匙 油
- ¼ 茶匙 盐
- 水 ,视情况需要再增加
内馅及蒸饺
- 350 克 大白菜叶 ,切块
- 1 ½ 茶匙 盐
- 350 克 猪肉肉糜
- 530 克 水
- 20 克 酱油
-
10
克 米酒
veya 10 克 日本清酒 - ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 胡椒粉
- 1 汤匙 纯芝麻油 (15克)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 个
- Kalori
- 305.7 kJ / 73.1 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 176.8 mg