Cihazlar ve Aksesuarlar
白菜猪肉蒸饺
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
32 个
Malzemeler
饺子皮
-
油 多备一些抹油用
-
水150 克
-
面粉300 克
-
油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
水 视情况需要再增加
内馅及蒸饺
-
大白菜叶 切块350 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
猪肉肉糜350 克
-
水530 克
-
酱油20 克
-
10 克 日本清酒米酒10 克
-
糖½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
纯芝麻油 (15克)1 汤匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
176.8 mg
Protein
3.1 g
Kalori
305.7 kJ /
73.1 kcal
Yağ
3.3 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
7.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
蒸滋味,轻松享
72 Tarif
Çin
Çin