白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.4 44 değerlendirme
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
32 个

Malzemeler

饺子皮
  • 多备一些抹油用
  • 150 克
  • 面粉
    300 克
  • 1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 视情况需要再增加
内馅及蒸饺
  • 大白菜叶 切块
    350 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 530 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 纯芝麻油 (15克)
    1 汤匙

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 个

Sodyum 176.8 mg
Protein 3.1 g
Kalori 305.7 kJ / 73.1 kcal
Yağ 3.3 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 7.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...