Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸鲈鱼
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)1 条
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 汤匙
-
葱 切段2 根
-
姜 切丝5 克
-
水 蒸煮用500 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18.9 g
Kalori
460 kJ /
110 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
0.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品幸福厨房家常料理
188 Tarif
Çin
Çin