Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Brodetto romagnolo
50min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Gratin dauphinois
50min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Paella
1 Std. 50 Min
Brodetto di Fano
1 Std.
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Buridda alla ligure
55 min