Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 29.6 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Borscht
25 min
Indian Butter Chicken veloce
45min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Scones
30min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Salsa olandese
30min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Gazpacho
15min