Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 29.6 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indian Butter Chicken veloce
45 min
Salsa bernese
20 min
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30 min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50min
Salsa olandese
30 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Vinaigrette di senape e aneto
Değerlendirme yok
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Flan patissier
2h
Crème caramel
3 Std. 45 Min