Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 茶匙 小茴香籽 (10克)
- 4 茶匙 香菜籽 (10克)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 30 克 香菜 ,多備一些裝飾用
-
50
克 椰子肉 切塊 (約2-3公分)
(isteğe bağlı)
veya 3 大匙 椰子粉 (15克) (isteğe bağlı) - 80 克 奶油 ,切塊
- 300 克 洋蔥 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
-
½ - ¾
茶匙 辣椒粉
veya 1 - 2 枝 新鮮青辣椒 (長約6-8公分),去籽 -
1000 - 1200
克 南瓜 ,帶皮去籽、切8等份
veya 1000 - 1200 克 白胡桃南瓜 ,帶皮去籽、切8等份 - 300 克 小扁豆 (綠、黃或紅色)
- 1000 克 水
- 250 - 300 克 烘烤過的罐裝紅甜椒 ,略切(約1-2公分)
- 130 克 法式酸奶油 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1504 kJ / 358 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 10.3 g