Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 克 水
- 2 粒 蒜頭 (約5克)
- ¼ - ½ 茶匙 辣椒粉
- 50 克 香菜 ,可多備一些裝飾用
- 100 克 菠菜葉
- 40 克 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- 600 克 白魚肉片 (如:比目魚、鱈魚,厚約1公分),去皮、去骨
- 400 克 馬鈴薯 ,切小塊 (約1公分)
- ¼ 茶匙 鬱金香粉
-
10
克 玉米粉
veya 4 茶匙 鷹嘴豆粉 (約15克,詳見要訣) - 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 黑胡椒粉 ,多備一些調味用
- 2 茶匙 萊姆汁
- 200 克 紅蘿蔔 ,切片 (厚約1公分)
- 200 克 綠花椰菜 ,切塊 (約3公分)
- 250 克 希臘優格
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g