Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
- ½ - 1 茶匙 辣椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 肉豆蔻粉
- 2 小撮 白胡椒粉
- 4 片 新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180克,厚約4公分)
- 200 克 紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)
- 250 克 新鮮甜豌豆 ,切段
芒果醬
- 250 克 芒果果肉 ,切塊(約3公分)
- 50 克 白蘭地 (isteğe bağlı)
- 1 茶匙 咖哩粉
- 300 克 水
- 100 克 鮮奶油,含脂量30%以上
- 120 克 原味優格
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 枝 巴西利 ,只取葉子,裝飾用 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g