Cihazlar ve Aksesuarlar
時蔬鮭魚佐芒果醬
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
-
辣椒粉½ - 1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
肉豆蔻粉1 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮鮭魚片、去皮 去骨(每片約150-180克,厚約4公分)4 片
-
紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)200 克
-
新鮮甜豌豆 切段250 克
芒果醬
-
芒果果肉 切塊(約3公分)250 克
-
白蘭地 (isteğe bağlı)50 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
水300 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)100 克
-
原味優格120 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
巴西利 (isteğe bağlı) 只取葉子,裝飾用1 枝
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
37 g
Kalori
2144 kJ /
513 kcal
Yağ
28 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品層疊出美味
72 Tarif
Tayvan
Tayvan