Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 紅蔥頭 ,去皮
- 150 克 紅葡萄酒
- 300 克 紅蘿蔔 ,切條(約1公分 x 7公分)
- 1 塊 豬里肌肉 (約500克,Ø約6公分)
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 水
-
½
茶匙 肉高湯醬
veya ½ 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) - 8 粒 杜松子
-
25
克 紅櫻桃果醬 (isteğe bağlı)
veya 25 克 紅莓果醬 (isteğe bağlı) - 20 克 奶油
- 1 茶匙 玉米粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g