Cihazlar ve Aksesuarlar
德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊350 克
-
培根丁100 克
-
豬里肌肉500 - 600 克
-
鹽2 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
甜紅椒粉1 - 1 ½ 茶匙
-
煙燻培根片 (60-80克)6 - 8 片
-
德國酸菜 (罐裝或真空包)500 克
-
乾月桂葉 (isteğe bağlı)1 片
-
杜松子 (isteğe bağlı)3 粒
-
水500 克
-
馬鈴薯 切塊(約3公分)750 克
-
油炸用蔬菜油3 大匙
-
牛奶140 克
-
奶油40 克
-
肉豆蔻粉2 - 3 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
47 g
Kalori
2467 kJ /
590 kcal
Yağ
25 g
Lif
6.4 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品層疊出美味
72 Tarif
Tayvan
Tayvan