Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
克 高達乳酪(Gouda) ,切塊
veya 60 克 伊丹乳酪 ,切塊 - 60 克 培根丁
- 800 - 850 克 去皮去骨雞胸肉 ,每片以蝴蝶切法平切對開
- 3 大匙 醬油
-
1
茶匙 牛肉調味醬 (如:保衛爾、美極)
veya 1 茶匙 肉高湯醬 - 40 克 橄欖油
- 280 - 300 克 洋蔥 ,切塊
- 2 - 3 粒 蒜頭 ,依個人口味調整
- 1 小撮 鹽
- 400 克 地瓜 ,去皮、切塊(約4公分)
- 680 克 蘋果,任一種類 ,去核(500克帶皮切片、180克去皮切片)
- 2 茶匙 醋 (可用蘋果醋或米醋),(詳見要訣)
- 1 茶匙 咖哩粉 ,依個人口味調整
- 200 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7.3 g