滷焢肉

滷焢肉

4.0 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 八角
    2 粒
  • 桂枝 (長約5公分)
    3 克
  • 甘草
    2 片
  • 5 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 切段
    15 克
  • 切片
    5 克
  • 五花肉 切片(厚約1公分)
    450 克
  • 米酒
    30 克
  • 350 克
  • 醬油
    50 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20 g
Kalori 2307.2 kJ / 552 kcal
Yağ 42.8 g
Lif 3.7 g
Karbonhidrat 19.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...