Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 Std.
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Mousse di baccalà
45 Min