Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 godz.
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 menit
Rotolo di nasello ai gamberi
1 godz.
Coda di rospo con verdure
40 menit
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Branzino al sale aromatico
55min