Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante in crosta di pistacchi
30 dk
Trota salmonata al pesto di olive
35 dk
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1sa
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 dk
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 dk
Coda di rospo con verdure
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1sa
Baccalà alla veneziana con polenta
1sa 45 dk
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 dk