Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 550 g massa folhada
- 400 g água
- 16 ovos de codorniz
- 30 g azeite
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 5 g salsa
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de borrego picada
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1062.9 kJ / 254 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 352.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastéis de massa tenra de alheira
35 min
Empada de pato com alho francês
13 Std. 10 Min
Bisque de marisco
45 min
Guisado de vitela coberto
3 godz. 30 min
Bife tártaro com alcaparras, cebola roxa, tomate seco e molho aioli
1h 25min
Alheiras
3h
Sopa rica de peixe
2 godz. 30 min
Caril de frango com ananás e arroz caribenho
2 godz. 10 min
Croquetes
3h
Empada de coelho
2h
Empada de Páscoa
5h 20 min
Pastéis de massa tenra
3h