Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 550 g massa folhada
- 400 g água
- 16 ovos de codorniz
- 30 g azeite
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 5 g salsa
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de borrego picada
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1062.9 kJ / 254 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 352.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Borrego mediterrânico
10h
Peru de Natal
1 Std. 30 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Biscoitos de amêndoa e cereja
12 Std.
Sopa do vidreiro
45 Min
Escabeche de pernil - TM31
10h
Pudim de peixe da avó Titão
2 godz. 30 min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6 godz. 25 min
Pato confitado
20h
Ensopado de cabrito
40 Min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Perna de peru com puré de maçã
11u. 30min