Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panettone con fichi e noci
7h 30min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 godz. 30 min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min