Cihazlar ve Aksesuarlar
烤大蝦佐酪梨莎莎
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
酪梨 切塊(約3公分)300 克
-
蘋果 切塊(約3公分)30 克
-
番茄 切塊70 克
-
新鮮青辣椒 切段25 克
-
新鮮香菜 取莖10 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
生草蝦 去鬚腳、開背去腸泥6 隻
-
白酒1 大匙
-
橄欖油1 大匙
-
匈牙利辣紅椒粉1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20 g
Kalori
1104 kJ /
264 kcal
Yağ
13 g
Lif
8 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小酒館私房菜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan