Cihazlar ve Aksesuarlar
酒釀松阪豬
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片200 克
-
蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段70 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約5公分)20 克
-
酒釀3 大匙
-
蒜頭 切片1 顆
-
醬油15 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.3 g
Kalori
522 kJ /
125 kcal
Yağ
6.1 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan