山藥鯛魚蒸
TM5 TM6

山藥鯛魚蒸

3.8 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 克 山藥,去皮, 切片
  • 1 顆 蛋, 蛋白,蛋黃分開
  • 200 克 紅鯛魚片, 切斜片
  • 150 克 嫩豆腐, 切片(厚約05.公分)
  • 15 克 日式醬油
  • 10 克 米酒
  • 500 克 水 (蒸煮用)
  • 5 克 海苔絲
  • 5 克 乾辣椒絲 (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
625 kJ / 149 kcal
Protein
14.9 g
Karbonhidrat
12.8 g
Yağ
5.1 g
Lif
1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler