山藥鯛魚蒸

山藥鯛魚蒸

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切塊
    50 克
  • 紅鯛魚片 切斜片
    200 克
  • 嫩豆腐 切片(厚約05.公分)
    150 克
  • 新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切片
    150 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 蛋白,蛋黃分開
    1 顆
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 海苔絲
    5 克
  • 乾辣椒絲 (isteğe bağlı)
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 14.9 g
Kalori 625 kJ / 149 kcal
Yağ 5.1 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 12.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...