Cihazlar ve Aksesuarlar
和風涼拌牛蒡
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
水 (川燙用)1000 克
-
牛蒡 (約一支),去皮、削薄片180 克
-
白芝麻1 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒1 大匙
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.3 g
Kalori
611 kJ /
146 kcal
Yağ
2.4 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
25.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日本媽媽家常菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan